O nás

Vítejte v aukční síni Obrazy v aukci. Hnacím motorem jste pro nás Vy, naši klienti. Zaměření na Vaši spokojenost spolu s úctou k oboru jsou základními pilíři naší firmy. Zaujetí oborem a neustálá potřeba se dále vzdělávat a zdokonalovat nás motivují k inovacím a novým projektům. Přijďte a prožijte s námi svůj vlastní umělecký zážitek!


Naše historie sahá až do roku 1992, kdy jsme otevřeli první galerii na Loretánském náměstí na Hradčanech. Od roku 2012 se plně věnujeme internetovým aukcím.

Dlouholeté zkušenosti nám umožňují pořádat aukce širokého zaměření, jako jsou obrazy různých období, grafiky, starožitnosti, šperky, mince, keramika, užité umění, předměty se sakrální tematikou, vzácné hudební nástroje a mnoho dalších.

Spolupracujeme se společnostmi z oblasti financí, správy majetku i velkými průmyslovými firmami, což nám umožňuje přinášet na aukční trh výjimečné položky.

 

Co Vám nabízíme:

Rozmanitost a široká nabídka: Naše společnost přináší rozmanitou nabídku uměleckých děl a sběratelských předmětů z různých období a kultur, abychom uspokojili vysoké nároky zákazníků.

Profesionální a osobní přístup: Individuální a osobní přístup ke každému zákazníkovi jsou základní filozofií, která od počátku provází naši činnost a kterou naši klienti dlouhodobě oceňují.

Důvěra a bezpečnost: Autenticita děl nabízených prostřednictvím našich aukcí je pro nás zásadní. Spolupracujeme s uznávanými znalci a odborníky v oblasti umění a restaurátorství, a také s Národním památkovým ústavem a puncovním úřadem.

Inovace a technologie: Používáme moderní technologie, abychom zajistili rychlý a efektivní způsob nákupu, prodeje a distribuce zboží.

Společenská odpovědnost: Záleží nám na společenském dění a dlouhodobě pravidelně podporujeme charitativní a kulturní organizace a projekty.

 

Naše hodnoty:

  1. Klient na prvním místě: Jsme aukční galerie, která klade zákazníka na první místo. Naším cílem je poskytovat Vám ty nejlepší služby.
  2. Jsme inspirováni umělci a sběrateli: Naše víra v transformační sílu umění a kultury vychází z tvůrčí energie umělců a vášně sběratelů a vážíme si možnosti sdílet ji s našimi zákazníky a šířit ji dál.
  3. Odborné znalosti: Odborné znalosti podložené dlouholetou praxí v oboru spolu se soustavným dalším vzděláváním všech našich pracovníků nám umožňují poskytovat Vám profesionální a kvalitní služby a poradenství.
  4. Zaujetí a potřeba překračovat vlastní hranice: Jsme zaujati tím, co děláme a snažíme se naše zaujetí přenášet i na naše zákazníky. Chceme, aby nákup a prodej uměleckých děl byl pro Vás nejenom obchodem, ale i zážitkem.
  5. Inovace: Soustavně usilujeme o to, aby naše aukční galerie byla vždy krok před ostatními a nabízela Vám ty nejnovější trendy a technologie.
  6. Spolupráce na dosažení nejlepších výsledků: Jsme tým, který s Vámi spolupracuje  na dosažení nejlepších výsledků. Chceme, aby pro vás byl nákup a prodej uměleckých děl co nejjednodušší a nejpříjemnější.
  7. Otevřený přístup: Chceme být otevření a přístupní pro všechny zákazníky bez ohledu na jejich původ, kulturu nebo společenské názory.

Děkujeme Vám za návštěvu našich webových stránek a těšíme se na viděnou v galerii Korunní 75 na pražských Vinohradech a také v Brně na Mendlově náměstí 10

 

Se srdečným pozdravem,

Ing. Jaroslav Jakubec, Mgr. Dominika Jakubcová a kolektiv Obrazů v aukci s.r.o.